AcasăSPORTSiman a dat gratis un jucator pe care cerea 3 milioane de...

Siman a dat gratis un jucator pe care cerea 3 milioane de euro!

Comisia pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF l-a declarat, ieri, jucator liber de contract pe Dacian Varga. Desi putea sa faca recurs, patronul studentilor a renuntat in mod ciudat la acest demers.

Varga s-a inteles cu Siman si este liber de contract

Dupa 8 ani in curtea finantatorului Vasile Siman, internationalul roman Dacian Varga (27 de ani) a parasit definitiv gruparea din Regie. Divortul s-a pronuntat la Comisia pentru Solutionarea Litigiilor de pe langa LPF, unde Varga ceruse sa devina liber de contract pentru neplata mai multor restante financiare.

Vasile Siman

Dupa aflarea deciziei, Vasile Siman s-a declarat multumit, el nedorind sa faca recurs, acceptand despartirea de cel mai valoros jucator al sau. “A fost o intelegere intre noi si jucator pentru ca Varga sa poata ramane liber. Acum poate merge la orice echipa vrea”, a precizat patronul Sportului.

Clauza de la Kuban

Inaintea inceperii sezonului, echipa lui Dan Petrescu, Kuban Krasnodar, a dorit sa-l cumpere definitiv pe Dacian Varga, dar negocierile s-au impotmolit din cauza pretului cerut de Vasile Siman, respectiv 3 milioane de euro. Pana la urma, Varga a fost imprumutat la gruparea rusa, dar in contract a fost stipulata o clauza conform careia, in eventualitatea in care Kuban vrea sa-l cumpere, rusii trebuie sa achite suma de 3 milioane de euro. Imprumutul a luat sfarsit in iarna, iar jucatorul a revenit la Sportul Studentesc. Declarat liber de contract, Dacian Varga poate semna acum cu orice echipa, din tara sau strainatate, chiar din momentul oficializarii deciziei. Singura problema este pregatirea fizica a fotbalistului, dar si faptul ca majoritatea echipelor si-au definitivat loturile pentru retur. In pauza de iarna, de serviciile lui Dacian Varga s-au interesat atat Rapid, cat si Steaua, dar ambele cluburi s-au lovit de negocierile cu Vasile Siman.

author avatar
Sebastian Stan
378 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger