AcasăSPORTSilviu Lung, implicat intr-un grav accident de circulatie: „Eu sunt de vina”

Silviu Lung, implicat intr-un grav accident de circulatie: „Eu sunt de vina”

In urma accidentului in care a fost implicat Silviu Lung , ambele masini au fost grav avariate

Fostul mare portar roman Silviu Lung, glorie a Universitatii Craiova, a fost implicat, ieri dupa-amiaza, intr-un grav accident de circulatie, petrecut pe raza localitatii doljene Radovan.

In urma accidentului in care a fost implicat Silviu Lung , ambele masini au fost grav avariate

Autoturismul condus de Silviu Lung, un Mercedes cu numar de inmatriculare B-89-SYL, s-a lovit de un Renault pe drumul dintre Craiova si Calafat. Din cate se pare, fostul mare portar se intoarcea acasa, de la socrii, acolo unde isi petrecuse ultimele zile. In accident si-a pierdut viata o persoana, iar alte trei au fost transpotate in stare grava la Spitalul Judetean din Craiova. Intre acestea s-a aflat si Lung, care acuzat o stare de agitatie dupa impact.
Conform RTV, Silviu Lung si-ar fi asumat vina producerii accidentului, declarandu-le celor din jurul sau: „Eu sunt de vina pentru accident”.

Silviu Lung

Singurul comentariu facut de Politia Dolj, prin vocea purtatorului de cuvant Amelia Caprarin, n-a putut lamuri situatia: „In accident au fost implicate doua masini, un Renault Clio in care se aflau trei persoane si un autoturism Mercedes condus de Silviu Lung. In urma impactului, o persoana din Renault a decedat, iar alte trei – doua din Renault si Silviu Lung – au fost ranite”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
296 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger