AcasăSPORTSi Rapidul vrea pe "National Arena"

Si Rapidul vrea pe „National Arena”

Dupa Dinamo si Steaua, Rapidul este ultimul club bucurestean care intentioneaza sa inchirieze viitorul stadion „National Arena”. Problemele de infrastructura ale batranului „Giulesti” (vineri se vor împlini 72 de ani de la inaugurare) dau batai de cap conducatorilor rapidisti.

Presedintele Dinu Gheorghe tocmai ce a anuntat ca nu-si face iluzii in vederea eventualei disputari a jocurilor „de acasa” din grupele Europa League pe arena de langă Podul Grant. Rapidul se inscrie asatfel pe lista deschisa de Dinamo a gruparilor care vor sa inchirieze „National Arena„.

„A fost o atmosfera foarte frumoasa pe Giulesti la meciul cu Bosnia, dar noi stam foarte prost cu infrastructura. In aceasta vara, vom putea juca preliminariile Europa League pe stadionul nostru, dar nu cred ca UEFA ne va lasa pe Giulesti si in grupe. Daca va fi asa, vom merge pe «National Arena», e clar!”, a declarat presedintele Dinu Gheorghe.

Pana  joi,  Primaria Municipiului Bucuresti nu a incheiat niciun contract de inchiriere a stadionului „National Arena„. Oficialii de la Dinamo si Steaua si-au exprimat si ei dorinta ca echipele lor sa joace pe viitorul stadion.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
321 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger