AcasăSPORTSi Piturca a fost arabizat

Si Piturca a fost arabizat

Victor Piturca, un antrenor care stie sa se adapteze regulilor din Arabia Saudita

Nu are nici doua luni de cand a ajuns pe taram arab, dar Victor Piturca stie sa se adapteze la stilul de viata si obiceiurile din zona.

Victor Piturca, un antrenor care stie sa se adapteze regulilor din Arabia Saudita

Invitat la o petrecere oferita de seicul din fruntea clubului Al Ittihad, fostul selectioner al Romaniei s-a prezentat imbracat intr-un vesmant traditional tarilor arabe – ghutra – si aranjat in stilul inaltilor demnitari din regiune. Victor Piturca apare in fotografiile postate pe diverse site-uri de socializare purtand ochelari de soare la ochi si este insotit de presedintele lui Al Ittihad, Ibrahim Al-Balawi, cei doi stand in hotelul unde este cazat lotul echipei saudite. Fotografiile sunt insotite de mesajul: „Dumnezeu exista!”. Conducerea gruparii Al Ittihad a precizat recent intr-un comunicat de presa ca nu a luat niciodata in discutie schimbarea antrenorului Victor Piturca, in ciuda rezultatelor slabe inregistrate in campionatul Arabiei Saudite: „Ittihad FC si Victor Piturca au incheiat un contract valabil pana la 20 iulie 2016, iar schimbarea sau anularea acestei intelegeri nu a fost niciodata pusa in discutie. Obiectivul antrenorului este de a construi o echipa puternica, care sa castige campionatul in sezonul viitor. Chiar daca ultimele rezultate nu au fost pozitive, clubul este foarte multumit de munca lui Victor Piturca si a staff-ului sau. Intr-o scurta perioada de timp, el a reusit sa schimbe stilul de joc, sa imbunatatesca randamentul echipei si sa aduca profesionalismul in randul fotbalistilor, astfel ca suntem increzatori ca rezultatele bune vor incepe sa apara”. Dupa disputarea a 12 etape, Al Ittihad ocupa locul 5 in clasament, cu 22 de puncte, la noua puncte in urma liderului Al Nasr.
Inaintea lui Victor Piturca au pozat imbracati asemanator si alti doi antrenori romani din zona Golfului, Cosmin Olaroiu si Laurentiu Reghecampf.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
234 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger