AcasăSPORTSi Petrolul vrea in insolventa

Si Petrolul vrea in insolventa

La Petrolul este haos dupa „decapitarea” actionariatului majoritar

Parca ar fi cu strigare publica, asa se in ghesuie cluburile din Liga 1 sa intre in insolventa. Ultima mana ridicata vine din Ploiesti si este a lui Andi Crangu, directorul executiv al Petrolului si cam singurul oficial al gruparii prahovene ramas in libertate.

La Petrolul este haos dupa „decapitarea” actionariatului majoritar

Saptamana si clubul in insolventa. Dupa mai vechile Rapid, „U” Cluj si Dinamo si relativ recentele Otelul si CFR Cluj, a venit randul Petrolului sa ceara protectia conferita de legea insolventei; adica fuga de plata datoriilor (salarii restante catre jucatori, transferuri neonorate ori taxe si impozite catre stat)! Ploiestenii au probleme cu banii dupa ce actionarul majoritar Dan Capra a fost retinut (impreuna cu fratele sau si alti oficiali ai formatiei de pe „Ilie Oana”), iar sponsorul principal Opel a rupt contractul incheiat fix in urma cu un an. Drept pentru care, singura cale de iesire din impas este declansarea procedurii de insolventa.
In prezent, activitatea FC Petrolul depinde de banii din drepturile tv. Joi, „galben-albastrii” asteptau 1,2 milioane de euro de la LPF, suma care trebuie folosita exclusiv la plata restantelor financiare catre jucatorii din lot.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger