AcasăSPORTSi Peluza Nord boicoteaza meciurile Stelei!

Si Peluza Nord boicoteaza meciurile Stelei!

Ultrasii din Peluza Nord nu vor sa auda de FCSB

Fanii stelisti de la Peluza Nord au anuntat, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, ca nu vor fi prezenti la meciurile „nou numitei FCSB”, pana cand nu se va sti cu exactitate ce entitate sportiva detine palmaresul clubului.

Ultrasii din Peluza Nord nu vor sa auda de FCSB

„Ultrasii” care formeaza nucleul dur al galeriei steliste precizeaza ca au preferat sa ramana neutri in conflictul dintre FC Steaua si Clubul Sportiv al Armatei, dar, cu doua zile inaintea partidei cu Astra Giurgiu, din semifinalele Cupei Ligii, sunt „la fel de nedumeriti, neinformati si dezorientati de evenimentele din acest scandal”. De asemenea, membrii Peluzei Nord sustin ca nu inteleg de ce niciuna dintre parti nu iese cu un comunicat oficial, in care sa precizeze la cine se afla palmaresul. „Trecand peste toate, pentru prima oara in 20 de ani, Peluza Nord Steaua nu va fi prezenta la meciurile nou numitei FCSB pana cand situatia nu se va clarifica oficial, pana cand suporterii nu vor fi chemati sa li se explice situatia, pana cand nu vom sti la cine este palmaresul, pana cand nu ni se va explica strategia viitoare a echipei de fotbal, pana cand pe gazon nu va juca Steaua Bucuresti, echipa pentru culorile si traditia careia am facut cele mai mari sacrificii”, se arata in comunicatul P.N.
Demersul Peluzei Nord vine dupa ce, la 5 februarie, membrii Peluzei Sud solicitau Directiei Nationale Anticoruptie, prin intermediul unui comunicat, demararea unei anchete pentru elucidarea modului in care sectia de fotbal a clubului Steaua a fost preluata de Gigi Becali, in ianuarie 2003.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger