AcasăSPORTSi Pavlovic a fost "tranta"?

Si Pavlovic a fost „tranta”?

Momentul in care Hizo se injura cu jucatorul sarb

In minutul 37 al confruntarii FC Vaslui – Rapid, la scorul de 1-1, fotbalistul gazdelor, Milos Pavlovic a primit direct cartonas rosu dupa o intrare criminala la rapidistul Alexa. Dupa meci, Porumboiu a lasat de inteles ca gestul sarbului a fost premeditat.

Momentul in care Hizo se injura cu jucatorul sarb

La iesirea de pe teren, Pavlovic s-a contrat dur cu antrenorul Viorel Hizo, acesta din urma reprosandu-i elevului sau ca a facut fault de rosu exact in fata arbitrului Istvan Kovacs. De altfel, intre cei doi s-a pornit un adevarat schimb de injuraturi, fotbalistul amenintandu-l chiar cu bataia pe tehnicianul in varsta de 64 de ani. „Un sarb obraznic, cu siguranta va trebui sa-si gaseasca alt loc. Ne-a curatat in meciul cu Rapid. Nu se poate sa lasi echipa in 10 jucatori inca din prima repriza, printr-un fault facut intr-un mod iresponsabil. Cum sa calci un jucator direct pe glezna in fata arbitrului?! Asa ceva nu se poate sterge niciodata. Voi avea o discutie cu domnul Porumboiu pentru ca m-am saturat de fitele unuia sau altuia”, a declarat Hizo. Interesant este ca si Pavlovic – la fel ca Milisavljevic – are o relatie foarte buna cu fostul presedinte al FC Vaslui, Constantin Zotta, iar vasluienii au facut imediat legatura intre gestul jucatorului, din timpul meciului cu Rapid, si prietenia acestuia cu noul numar 1 din Giulesti.

Surse din cadrul clubului vorbesc despre faptul ca intre Pavlovic, Zotta si un anume impresar Rasic ar fi existat mai multe convorbiri in ultima vreme.

author avatar
Mihai Koblenko
159 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger