AcasăSPORTȘi-n Schengen, și-n semifinalele Cupei Mondiale. Croația a eliminat Brazilia!

Și-n Schengen, și-n semifinalele Cupei Mondiale. Croația a eliminat Brazilia!

Săptămâna Croației, fără îndoială! La o zi după ce i-a fost aprobată aderarea la Spațiul Schengen, Croația a realizat și una dintre cele mai mari surprize de la Cupa Mondială de fotbal din Qatar.

După ce a eliminat Japonia la loviturile de departajare, Croația a mai făcut o „victimă” și a scos-o din calcule și pe Brazilia, una dintre marile favorite ale competiției. Este pentru a patra oară când naționala Croației merge mai departe după ce se impune la loviturile de departajare în ultimele două ediții ale Mondialului.

Brazilia a fost eliminată vineri seara de Croația, după loviturile de departajare, în sferturile de finală ale Cupei Mondiale.

Croația va juca în semifinale împotriva învingătoarei din partida Argentina-Olanda, care începe de la ora 21.00.

author avatar
Andrei Coman
808 afisari

8 COMENTARII

  1. Nu este surprinză deloc!
    Croația este vicecampioana mondială de la precedenta ediție.

    • ZIARE.COM ESTE UN SITE CE ADUCE UN DESERVICIU PRESEI ROMANESTI , O RUSINE , GREATA SI VOMA PRESEI RO CITITORII SUNT INJURATI SI CEI CE-SI EXPRIMA OPINIILE DIFERIT SUNT CENZURATI SI AMENINTATI , AGRESATI VERBAL UN SITE IMUND

      PE ZIARE.COM NUMAI MIZERIE SI ANALFABETISM FUNCTIONAL .
      ACEST SITE ESTE O RUSINE

  2. Da, pentru ca poporul croat este unul mandru, are coloana vertebrala, nu se apleaca din sale cum fac slugile romanesti. Croatii au amenintat austria ca le blocheaza firmele care lucreaza la infrastructura daca nu intra in schengen. Ati auzit vreo sluga romaneasca sa maraie ceva amenintari?

  3. Croatia nu poate fii comparata cu Romania in nici un domeniu,Romania care este condusa de gunoaie politice,USR ,PNL si cocalarii PSD,iar la fotbal sint 10 clase peste romani iar intrarea in acest colhoz Schengen este bucurie pentru sclavii naivi si prosti care inghit propaganda fatalailor drogati si pedofili

  4. “Cine se inalta va cadea” si “Dreptatea este cu cei smeriti” ne invata niste percepte. Iata insa ca Croatia a folosit alte modalitati (biciul si zaharelul = santajul si mita) pentru a obtine de la Austria aprobarea intrarii in Schengen. Iar fumigena care ni se servea cu foarte putin timp inainte de votare, cum ca Germania ar vrea Romania in Schengen si ca ar forta mana Austriei sa ne dea vot pozitiv prin amenintarea lor ca ar vota negativ pentru Croatia a fost doar o minciuna, pentru ca de fapt astfel Germania a jucat rolul politistului bun lasand Austria sa joace rolul politistului rau. Adevarul e ca mai multe tari din Europa nu ne-au vrut in Schengen, dar au lasat o singura tara sa joace rolul negativ, pe Austria. Argumentatia Austriei cu privire la temerile privind migrantii a fost imediat sustinuta de vulpea blonda si de alte voci la nivel inalt european. Evident insa ca niciodata nu s-a pus oficial problema adevaratului vinovat pentru venirea acestor migranti in Europa, care este Germania prin vocea madamei Merkel care i-a invitat sa vina. Fatarnicie fara margini din partea UE, care acum ne acuza pe noi pentru gresile lor. Iar daca ne aducem bine aminte, nu numai Austria s-a opus intrarii Romaniei in Schengen, ci de-a lungul timpului s-au opus si Germania, Franta, Olanda (care acum pozeaza in baiat bun, dar nu este), iar Suedia deja ne face figuri pentru care ar trebui sa votam negativ la admiterea ei in NATO. De 11 ani trebuia sa intram in Schengen, neintrarea insemnand pierderi enorme ale Romaniei care trebuie estimate si solicitata plata acestora de la UE, care a permis ilegalitatea neadmiterii Romaniei in Schengen desi Romania indeplinea conditiile de aderare.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger