AcasăSPORTSi Mutu este dorit de TSKA Moscova!

Si Mutu este dorit de TSKA Moscova!

Adrian Mutu ar putea juca in Rusia

Adrian Mutu si Dan Petrescu se afla pe lista echipelor puternice din Moscova, cei doi putand construi un dream-team romanesc pentru Liga Campionilor.

Adrian Mutu ar putea juca in Rusia

Cum sezonul competitional se apropie de final, echipele din Europa incep sa-si faca planuri pentru stagiunea 2012-2013. Cum Cesena a retrogradat in Serie B, Adrian Mutu va deveni liber de contract din aceasta vara si isi cauta echipa.

SkySport anunta ca moscovitele TSKA si Lokomotiv se lupta pentru semnatura atacantului in varsta de 32 de ani, la fel ca si in cazul tehnicianului Dan Petrescu, la mare cautare dupa performantele realizate cu formatia Kuban Krasnodar. TSKA Moscova ocupa locul 2 in campionat si este foarte aproape de a ajunge in preliminariile Ligii Campionilor.

author avatar
Sebastian Stan
192 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger