AcasăSPORTSi la Euro 2012, irlandezii tot rugby au in cap!

Si la Euro 2012, irlandezii tot rugby au in cap!

Selectionerul Trapattoni si jucatorul McClean, la un antrenament al Irlandei

Reputatul antrenor italian a gasit cea mai buna metoda pentru a-i motiva pe fotbalistii demoralizati in urma esecului din partida cu Croatia, scor 1-3.

Selectionerul Trapattoni si jucatorul McClean, la un antrenament al Irlandei

Brian O’Driscoll si Paul O’Connell sunt doua dintre vedetele rugby-ului irlandez. Selectionerul Giovanni Trapattoni a apelat la bunavointa lor, cerandu-le sa transmita un mesaj de incurajare „baietilor de la fotbal”.

Stiut fiind faptul ca irlandezii au din nastere mentalitate de luptatori, tehnicianul italian doar le-a oferit jucatorilor un impuls, „suficient, insa, ca sa alunge deznadejdea din lot”. Astfel, intr-o videoconferinta, O’Driscoll si O’Connel au incurajat „jaloanele” din meciul cu Croatia (scor 1-3). Ideea a prins, toti irlandezii antrenandu-se cu chef la sedinta de ieri. Pentru partida din seara aceasta, impotriva Spaniei (ora 21.45/ TVR 1), Trapattoni are pregatita o noua surprinza: colaj video cu triumful din 2009 al Irlandei la Turneul celor 6 Natiuni, cand reprezentativa „Trifoiului” a invins toate adversarele, realizand, astfel, Marele Slam. Bonus, parcursul echipelor Leinster si Ulster in „Heineken Cup” (editia 2011/ 2012), echivalentul Ligii Campionilor la rugby, cand cele doua team-uri irlandeze au jucat finala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
86 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger