AcasăRecomandariSi Germania poate pleca acasa dupa 2-2 cu Ghana!

Si Germania poate pleca acasa dupa 2-2 cu Ghana!

Meci incredibil in grupa G, intre Germania si Ghana. Din mari favoriti ai competitiei (dupa 4-0, la debut, cu Portugalia), nemtii pot avea acum soarta Spaniei si a Angliei, echipe eliminate inca din faza grupelor!

Invinsi in primul joc de SUA (scor 1-2), africanii si-au revenit tocmai in partida cu Germania, una dintre cele mai spectaculoase de la actuala editie a Cupei Mondiale. S-a terminat 2-2 dupa ce ghanezii au revenit de la 0-1 (gol Goetze, minutul 51) la 2-1 (Ayew  ’54, Gyan ’64) doar fiindca veteranul Miroslav Klose  (’69) n-a acceptat ideea ca Germania poate si pierde un meci. Insa remiza nu-i ajuta mai deloc pe nemti, care acum sunt obligati sa bata SUA in ultimul joc din grupa; orice alt deznodamant poate trimite acasa trupa lui Joachim Low, soarta deja rezervata Spaniei si Angliei. Cu 4 puncte dupa doua etape, Mannschaftul poate prinde „optimile” numai daca triumfa pe 26 iunie, la Recife.

Klose l-a egalat pe Ronaldo

Prin golul marcat sambata seara, Miroslav Klose l-a egalat pe brazilianul Ronaldo in clasamentul all-time al marcatorilor Cupei Mondiale. Neamtul a inscris la Fortaleza al 15-lea sau gol la turneele finale (4 la numar). De remarcat ca atat Klose, cat si Ronaldo au marcat golul cu numarul 15 fix impotriva Ghanei si la turneul gazduit de tara rivalului: astfel, Ronaldo a facut-o in 2006, la editia din Germania, iar Klose acum, in Brazilia lui Ronaldo!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
769 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger