AcasăSPORTSi CFR cere arbitri straini!

Si CFR cere arbitri straini!

Presedintele fostei campioane vorbeste despre necesitatea delegarii unor brigazi din strainatate pentru a elimina suspiciunile din campionatul intern. Vizate sunt, in principal, derby-urile.
Iuliu Muresan a vorbit in direct la DigiSport despre cea mai mare problema a fotbalului romanesc din 2011: „Si eu sunt de acord cu aducerea arbitrilor straini pentru ca vedeti ce greseli se fac. Arbitrii straini au si o valoare mai mare, iar suspiciunile s-ar elimina. Si eu cred ca sunt nefondate suspiciunile, dar te pun pe ginduri aceste arbitraje. Lumea simte ca avem cea mai buna echipa, din acest motiv ne ataca. Noi, la CFR Cluj, suntem cam in echilibru cu greselile de arbitraj. Se subliniaza doar greselile in favoarea noastra, nu si cele impotriva. Dar nu este nici o problema. Au fost partide in care am meritat sa cistigam, altele in care nu. Domnul Becali greseste spunind ceea ce spune. Noi ne-am comportat altfel cu dinsul. Nu pot sa spun ca ii port pica in mod deosebit. E foarte greu sa schimbi un om care a trecut deja de 50 de ani”.
In alta ordine de idei, Muresan s-a referit si la sansele la titlu ale echipei sale: „Simt si cred ca vom lua campionatul, bazandu-ma strict pe valoarea jucatorilor, pe mentalitatea lor de invingatori si pe dorunta lor de a fi campioni”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
77 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger