AcasăSPORTSi-a indeplinit obiectivul! Razvan Lucescu o duce pe El Jaish in Liga...

Si-a indeplinit obiectivul! Razvan Lucescu o duce pe El Jaish in Liga Campionilor

In ciuda umilintei suferite sambata, in penultima etapa a campionatului, 0-3 cu SC Qatar, El Jaish, formatia antrenata de Razvan Lucescu, va incheia competitia pe locul al treilea, ultimul care asigura calificarea in Liga Campionilor Asiei.

Cu gandul mai mult la actuala editie a Ligii Campionilor Asiei, unde El Jaish se bate pentru calificarea in optimi, Razvan Lucescu a decis sa-si menajeze o parte dintre jucatori la meciul cu SC Qatar din campionat, de pe teren propriu, iar acest lucru l-a costat.

Formatia sa a pierdut acasa, la scor de forfait, 0-3, golurile oaspetilor fiind marcate de Safri, Mahmoudi si Razaq.

Totusi, de infrangerea lui El Jaish nu a reusit sa profite Al Rayyan, echipa de pe locul 4, care a facut doar egal, 4-4, la Al Arabi si termina campionatul in afara locurilor de Liga Campionilor.

 

El Jaish si Al Rayyan urmeaza sa se intalneasca in ultima etapa a campionatului, insa rezultatul nu mai conteaza foarte mult, trupa lui Razvan Lucescu nefiind in pericol sa coboare mai jos de locul 3, dar nici nu are sansa de a mai urca vreo pozitie pe podium.

Astfel, El Jaish va participa, in 2014, pentru a doua oara la rand in Liga Campionilor Asiei, oficialii clubului qatarez fiind multumiti, per total, de evolutia echipei sub comanda lui Razvan Lucescu.

Totusi, tehnicianul roman a fost instiintat ca pretentiile conducerii administrative vor fi si mai mari pentru sezonul 2013-2014, cand echipa trebuie neaparat sa lupte pentru castigarea titlului si pentru calificarea in fazele superioare ale Ligii Campionilor Asiei.

 

[youtube]CZbIxsgfFPQ[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
287 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger