AcasăRecomandariSi-a facut baiatul fotbalist la Universitatea Craiova: Gigi Mititelu, zis si "micul...

Si-a facut baiatul fotbalist la Universitatea Craiova: Gigi Mititelu, zis si „micul Balaci”

„Patronul adevaratei echipe Universitatea Craiova”, cum ii place lui Adrian Mititelu sa se prezinte la televizor, si-a trimis, luni, avocatul la Bucuresti cu misiunea de a depune la Federatie lista cu fotbalistii legitimati la club in vederea inscrierii in Liga 2 pentru sezonul viitor.

Adrian Mititelu i-a pastrat un loc pe banca Universitatii si fiului Gigi (foto jos)

Oltenia este pepiniera fotbalului romanesc, dar Adrian Mititelu n-a trebuit sa caute jucatori in toata regiunea, marea speranta a Universitatii a fost tot timpul in propria-i batatura. „Noul Balaci” in jurul caruia vrea latifundiarul din Banie sa reconstruiasca echipa este chiar fiul sau, Gigi Mititelu, adevaratul proprietar in acte al brand-ului Universitatea. Luni, avocatul omului de afaceri s-a prezentat la sediul Federatiei spre a depune o lista cu 21 de jucatori legitimati la FC Universitatea Craiova. Pe langa „veteranii” Dorel Stoica si Ovidiu Stoianof, Adrian Mititelu a avut grija sa-si treaca si baiatul de doar 16 ani, junior al „Stiintei”.

Antrenorul principal al „alb-albastrilor” este italianul Nicolo Napoli, revenit pentru a treia oara pe banca tehnica a „juvetilor”.

Chiar daca s-a grabit sa anunte reinscrierea clubului in Liga 2, Mititelu poate primi o lovitura din partea Federatiei. La „Casa Fotbalului” se stie ca Mircea Sandu va aproba, la toamna, inscrierea in Liga 2 doar Clubului Sportiv Universitatea Craiova, finantat de Primarie. „Universitatea lui Mititelu ramane dezafiliata”, afirma carcotasii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.361 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger