AcasăSPORTShow total marca Morosanu la cantarul oficial al finalei K1 (FOTO/VIDEO)

Show total marca Morosanu la cantarul oficial al finalei K1 (FOTO/VIDEO)

Catalin Morosanu se bate, maine seara, la Zagreb, in finala K1, marele premiu pus in joc fiind de un milion de dolari.

Luptatorul roman a participat, astazi, la cantarul oficial, unde a dat ochii cu primul sau adversar de maine seara, ucraineanul Pavel Zhuravlev.

Morosanu si-a privit insistent adversarul, parand, la un moment dat, ca este gata sa-l manance pe Zhuravlev.

Luptatorul roman a dezvaluit, cu aceasta ocazie, ca s-a pregatit intens pentru finala K1 si este gata sa se bata trei meciuri, cat ar trebui sa o faca pentru a intra in posesia titlului de campion mondial si a premiului de un milion de dolari.

In cazul in care trece de Zhuravlev, campionul Superkombat din decembrie anul trecut, Morosanu ar putea da piept, in semifinale, cu legendarul Mirko Cro Cop Filipovic, si, in finala, cu marocanul Badr „Bad Boy” Hari.

Interesant este ca, la cantarul oficial de astazi s-a stabilit ca Morosanu este ceva mai greu decat Zhuravlev, romanul avand 100,7 kilograme, iar ucraineanul doar 98,4 kilograme.

Morosanu va fi incurajat la marea finala de un contingent serios de romani, printre care Edi Irimia, presedintele Superkombat, Sebastian Ciobanu si Mihai Constantin, coechipierul si, respectiv, antrenorul lui Morosanu de la Scorpions Cotnari, dar si Alin Huiu, media-manager Superkombat.

[youtube]-_Jk-LeT0mk[/youtube]

author avatar
Cristi Ionita
1.845 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger