AcasăSPORTShow total la Festivalul "Snow on Fire" de la Miercurea Ciuc (FOTO)

Show total la Festivalul „Snow on Fire” de la Miercurea Ciuc (FOTO)

Cei mai cunoscuti rideri din Europa de Est si Centrala s-au adunat, weekendul trecut, la Miercurea Ciuc, pentru a doua editie a Festivalului „Snow on Fire”.

Peste 200 de sportivi s-au inscris in competitii de snowboard si schi dedicate atat juniorilor, cat si seniorilor, dar atat fetelor, cat si baietilor.

In competitia regina, de snowboard freestyle, riderul Kinda Geza, vedeta echipei „Burn”, i-a batut pe ungurii Kis Benedek si Adam Balogh.

Nascut si crescut in Miercurea Ciuc, Kinda Geza, marele invingator, este unul dintre cei mai cunoscuti rideri din Europa si marea speranta a Romaniei pentru Jocurile Olimpice de iarna de la Soci, din 2014.

Geza s-a remarcat la mai multe editii ale Cupei Mondiale, el reusind sa obtina chiar un loc 4 anul trecut, la o etapa disputata la Krasnoiarsk, in Rusia.

Kinda Geza are sase titluri de campion national de snowboard, insa si tot atatea operatii suferite la genunchi din cauza numeroaselor accidentari suferite.

Riderii i-au impresionat pe spectatori cu cateva salturi incantatoare, indiferent ca s-au intrecut in probe de snowboard sau schi.

author avatar
Cristi Ionita
282 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger