AcasăSPORTShow total la alegerile pentru sefia FRF! Mircea Sandu: "Mititelule, ce o...

Show total la alegerile pentru sefia FRF! Mircea Sandu: „Mititelule, ce o face nevasta-ta cu tine?”

Mircea Sandu a reusit sa-l puna la punct pe Adrian Mititelu

Miercuri are loc Adunarea Generala a Federatiei Romane de Fotbal in care trebuie sa se stabileasca urmasul lui Mircea Sandu la sefia FRF.

Mircea Sandu a reusit sa-l puna la punct pe Adrian Mititelu

Nasu’ Sandu a anuntat ca renuntat la post, respectiv nu mai candideaza pentru un mandat, in ideea ca-l va sustine pe Gica Popescu, dar arestarea fostului mare international i-a dat planurile peste cap.

Cum multi se asteptau, miercuri a iesit un haos total la sediul FRF. Dintre cei cinci candidati la sefia FRF au mai ramas doar patru, Gheorghe Chivorchian, Razvan Burleanu, Vasile Avram si Sorin Raducanu.

Marcel Puscas a anuntat ca se retrage si a solicitat ca voturile sale sa fie redirectionat catre Razvan Burleanu. Interesant este ca niciunul dintre aceste personaje nu este pe placul lui Mircea Sandu, care a precizat din start ca se asteapta ca peste sase luni sa aiba loc alegeri anticipate, alegeri la care urma sa-si promoveze un nou favorit, printre variantele aparute fiind Gica Hagi si Anghel Iordanescu.

Colac peste pupaza, la Adunarea Generala de la FRF, de miercuri, a decis sa iasa din nou la rampa si Adrian Mititelu, patronul echipei de fotbal Universitatea Craiova.

Acesta a contestat actele prin care rivala locala, CS Universitatea Craiova, a fost primita in Liga a doua si s-a implicat intr-un duel verbal cu Mircea Sandu, practic dusmanul sau de moarte.

Daca Mititelu parea extrem de serios in demersurile sale, Mircea Sandu nu a ezitat sa-l ia pe acesta la misto. „Domnule Mititelu, haideti sa terminam cu amenintarile. Daca-i amenintati sau intimidati pe membrii adunarii am sa cer sa fiti expulzat din sala. Iar ne facem de ras? Domnule Mititelu, nu esti sanatos la cap? Hai, Mititelule, ca ma innebunesti. Sit down, please! Mititetule, ce o face nevasta-ta cu tine?” a fost mesajul pe care i l-a transmis seful de la FRF patronului de la Universitatea Craiova.

Mircea Sandu l-a asigurat pe Adrian Mititelu ca „daca e ilegala manevra prin care am admis echipa CS Universitatea Craiova in Liga a doua, sunt sigur ca o sa vina DNA-ul si o sa ne lege fara probleme”.

author avatar
Cristi Ionita
531 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger