AcasăSPORTShow de zile mari în meciul dintre Mike Tyson și Roy Jones...

Show de zile mari în meciul dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr. Scandal din cauza rezultatului (VIDEO)

Mike Tyson și Roy Jones JrShow de zile mari în meciul dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr. Scandal din cauza rezultatului

Mike Tyson și Roy Jones Jr. s-au luptat în această dimineață, la STAPLES Center din Los Angeles, California. După 8 runde spectaculoase, meciul s-a încheiat la egalitate.

Iron Mike„, la 54 ani, s-a întors în ring și a reușit un meci de excepție, în ciuda vârstei sale. A încercat să-l domine încă de la început pe Roy Jones Jr. (51 ani), însă acesta a rezistat foarte bine pe picioare.

Ce au spus pugiliştii?

Mă doare totul. Îmi convine egalul. Omul ăsta e atât de puternic! Poate o mai facem o dată”, a declarat la final Roy.

Cred că am câștigat meciul, dar sunt mulțumit și cu egalul. De ce-l întrebați numai pe el cum se simte, de mine nu vă pasă?”, a spus și Tyson.

Snoop Dogg a comentat meciul Mike Tyson – Roy Jones Jr

Reacțiile lui Snoop Dogg au devenit virale în scurt timp. La începutul meciului dintre Mike Tyson și Roy Jones Jr, Snopp Dogg i-a ironizat pe cei doi veterani. „Parcă sunt doi unchi de-ai mei care se bat la un grătar„, a spus rapperul.

Mike Tyson a dominat lupta, însă arbitrii nu au putut declara un învingător. Iată care au fost punctajele oferite la final: 76-76, 79-73 în favoarea lui Tyson și 80-76 în favoarea lui Roy Jones Jr.

author avatar
Andrei Ștefan
366 afisari

1 COMENTARIU

  1. Cand nu mai ai bani o pui de-o mascarada. Tu te faci ca lovesti (dar n-ai cu ce ), el te ia in brate si uite asa „dansam briuletul” pana la final. Vivat prostimea care a platit…

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger