AcasăSPORTShenzhen Open. Halep joaca in semifinale contra Irinei Begu

Shenzhen Open. Halep joaca in semifinale contra Irinei Begu

Constanteanca aflata pe prima treapa a podiumului mondial isi continua parcursul bun la competitia desfasurata, la inceput de an, in China. La fel si Irina Begu.

Gratie victoriei lejere obtinute in meciul disputat joi, contra Arina Sabalenkei (sportiva din Belarus aflata pe locul 73 WTA). Meciul s-a incheiat 6-2, 6-2, dupa mai putin de o ora de joc. Simona va juca in semifinalele turneului de la Shenzhen, competitie pe care a castigat-o in urma cu trei ani.

In turul urmator, Halep o va avea ca adversara pe Irina Begu, nimeni alta decat partenera sa de dublu de la actuala competitie din China. A patra favorita la obtinerea trofeului, Irina si-a obtinut „biletul” pentru semifinale dupa ce a invins-o, tot joi, pe Timea Babos, in doua seturi 7-5, 7-5.

sursa foto: Facebook -Simona Halep, Irina Begu

391 afisari

1 COMENTARIU

  1. Oferta speciala lucru acasa: din prima luna 1500 RON (1500 lei noi sau 15 milioane lei vechi) lunar rapid castig potential, plus alte castiguri motivante. Lucrati in timpul liber. Contract. Seriozitate. Trimiteti solicitare la adresa de email´.pacurarumarioara1964@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger