AcasăSPORTSferturile Europa League, rezolvate dupa prima mansa! Benfica, Chelsea si Fenerbahce sunt...

Sferturile Europa League, rezolvate dupa prima mansa! Benfica, Chelsea si Fenerbahce sunt ca si calificate (VIDEO)

Putini se asteptau, dar sferturile de finala ale Europa League sunt mai dezechilibrate ca in alti ani, cel putin trei formatii, Benfica, Chelsea si Fenerbahce, asigurandu-si in mare masura calificarea in semifinale dupa prima mansa.

Dupa ce a trecut de Steaua, cu 3-1, Chelsea Londra a invins cu acelasi scor o alta echipa de top din Europa de Est, in speta Rubin Kazan.

Fernando Torres si-a reamintit ca a fost candva golgeter si a reusit o dubla, iar Victor Moses si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, in timp ce Natcho a inscris, din penalty, golul de onoare al rusilor.

 

 

Eroul meciului a fost, insa, Juan Manuel Mata, ibericul fiind co-autor la toate cele trei goluri reusite de Chelsea.

Tot cu 3-1 s-a impus si Benfica Lisabona impotriva lui Newcastle United, desi oaspetii au deschis scorul, prin senegalezul Papiss Cisse.

 

 

Moreno, Lima si Cardoso au intors meciul pentru portughezi si Benfica este la un pas de calificarea in semifinalele Europa League.

Poate cea mai mare surpriza a serii a reusit-o Fenerbahce, formatie care s-a impus, cu 2-0, impotriva italienilor de la Lazio Roma.

 

 

Italienii au rezistat eroic, in prima repriza, infernului de la Istanbul, dar eliminarea lui Onazi, din minutul 47, a distrus orice speranta a lazialilor.

Integralist la oaspeti, Stefan Radu a oferit turcilor golul de 1-0, Webo transformand, in minutul 78, penalty-ul acordat in urma unei infractiuni comise de fundasul roman.

Kuyt a inchis tabela in ultimul minut si Fenerbahce este ca si calificata in semifinalele Europa League.

Extrem de interesant se anunta returul dintre Tottenham si Basel, dupa ce la Londra, pe White Hart Lane, cele doua formatii au incheiat la egalitate, 2-2.

 

 

Elvetienii au avut 2-0, gratie golurilor inscrise de Stocker si Fabien Frei, dar Adebayor si Sigurdsson au anulat greselile defensivei engleze cu doua goluri de kinograma si o tin pe Tottenham in viata.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger