AcasăSPORTSferturi US OPEN. Halep, increzatoare inaintea meciului cu Serena: E doar o...

Sferturi US OPEN. Halep, increzatoare inaintea meciului cu Serena: E doar o provocare uriasa

Se anunta un duel de foc in sferturi, la US OPEN. La cateva ore de cand a trecut de Suarez Navarro, Simona a aflat oficial -dupa ce Serena a incheiat meciul care a dus-o in sferturi, contra sportivei kazahe Yaroslava Shvedova – ca o va intalni in turul urmator chiar pe favorita numarul 1 la castigarea trofeului.

Desi la nivel de cifre raportul infruntarilor directe ii e net superior Senerei, Simona reusind o singura victorie, cea din 2014, de la Turneul Campioanelor, iar americanca are acum si avantajul de a juca acasa, in fata propriilor suporteri, Simona nu pare sa aiba emotii mai mari ca in cazul altor meciuriromanca lasa sa se inteleaga ca nu se teme de meciul contra numarului 1 mondial.

Cel putin asta a marturisit deunazi, inainte sa se confirme ca va juca impotriva Serenei. „Nu am de ce sa imi fie teama sau sa am emotii, pentru ca nu am nimic de pierdut. E doar o provocare uriasa pentru mine. (…) Mintal ma simt suficient de puternica sa o intalnesc, dar nu se stie niciodata. Are multa forta in lovituri, asa ca trebuie sa imi recuperez organismul, sa fiu 100% (apta-n.r) in turul urmator si sa dau tot ce am”, a declarat Simona, citata de usopen.org.

Meciul dintre constanteanca aflata pe locul 5 WTA si liderul mondial va avea loc miercuri.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
161 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger