AcasăSPORTSferturi US OPEN. Chiar daca a evoluat spectaculos, Simona n-a putut trece...

Sferturi US OPEN. Chiar daca a evoluat spectaculos, Simona n-a putut trece de Serena

A fost puternica, nu s-a lasat doborata de emotii si a reusit sa tina piept serviciului imbatabil al Serenei Williams. Chisr si asa, Simona a pierdut meciul din sferturi.

Desi a jucat poate unul dintre cele mai bune meciuri ale sale, facand un efort uneori supraomenesc de a alerga dupa fiecare minge, indiferent cat de mici erau sansele sa si faca retur, Halep nu a putut face fata Serenei Williams, care a castigat infruntarea din sferturi, disputata la primele ore ale zilei de joi.

Conationalii care s-au trezit sa vada meciul Simonei, inceput la ora 2, ora Romaniei, au avut, asadar, ce vedea, fiind vorba despre un meci la intensitate maxima si despre un spectacol pe teren. Desi a pierdut primul set, 2-6, Halep a revenit spectaculos, a castigat setul secund, care a mentinut-o practic in meci, cu 6-4, iar apoi a incercat sa pareze cat mai bine serviciile pline de forta ale Serenei si sa puncteze cat mai bine, astfel incat sa isi apere sansa de a repeta performanta de anul trecut. N-a fost chip, insa. Serena Williams, liderul mondial, a dovedit inca o data de ce e considerata buna jucatoare de tenis din lume. A fost 4-1. apoi Simona a mai redus din diferenta, insa in cele din urma setul- si meciul- a fost inchis la scorul de 6-3 pentru americanca, in setul decisiv, dupa aproape 2 ore si jumatate de joc.

In timp ce Simona paraseste editia din acest an a US OPEN-ului cu fruntea sus, Serena Williams isi vede de drum, in incercarea de a-si apara titlul si punctele puse in joc in dreptul castigatoarei celui de-al patrulea Grand Slam al anului. Viitoarea sa adversara va fi jucatoarea ceha Karolina Pliskova, a 10-a favorita la castigarea trofeului.

sursa foto: Facebook/Simona Halep

author avatar
Cristina Stefan
157 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger