AcasăSPORTSexy Maria a ramas fara un ochi intr-un accident la Silvestone!

Sexy Maria a ramas fara un ochi intr-un accident la Silvestone!

Maria inca n-a apucat sa debuteze in Formula 1

Maria de Villota, pilotul de teste al echipei de Formula 1 Marussia, a fost transportata de urgenta la spital, dupa ce a fost implicata intr-un accident grav pe aerodromul Duxford.

Maria inca n-a apucat sa debuteze in Formula 1

Sportiva de 32 de ani, originara din Madrid, pregatea monopostul MR-01 pentru Grand Prix-ul Marii Britanii care va avea loc duminica, pe circuitul de la Silverstone.

Botul monopostului s-a facut bucati la impact

Maria efectua teste pe aerodromul de la Duxford cand, la unul dintre viraje, a pierdut controlul masinii si a lovit violent un camion al echipei. „Cu mare tristete trebuie sa anunt ca, din cauza leziunilor suferite, Maria si-a pierdut ochiul drept. Familia ei este la spital si noi facem tot ce este posibil sa o ajutam. Cat priveste accidentul, am inceput o analiza ampla pentru a stabili imprejurarile producerii acestuia”, a declarat John Booth, managerul echipei. Blondina, fiica fostului pilot de Formula 1 Emilio de Villiota, a facut senzatie in cele trei sezoane petrecute in Formula SuperLeague, inainte de a semna un contract de colaborare cu Marussia.

author avatar
Cristi Ionita
212 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger