AcasăSPORTSexy Devon

Sexy Devon

Americanca si-a postat pe pagina de Facebook mai multe poze in ipostaze sexy

Devon Paffendorf (22 de ani), cunoscuta mai degraba pentru aparitiile in “Ma dau in vant dupa cumparaturi” si “Betty cea urata” decat in lumea voleiului, este in discutii pentru a ajunge la echipa Universitatea Cluj.

Americanca si-a postat pe pagina de Facebook mai multe poze in ipostaze sexy

Superba blondina este licentiata in arte, dar cei opt ani de volei au facut-o pe Devon sa aiba un fizic ideal pentru a deveni un model si actrita de succes. Originara din Blairstown (New Jersey), un orasel cu numai 5.000 de locuitori, Devon a inceput sa practice sportul la Liceul Mount Olive, in 2003.

Antrenata de un roman

Impreuna cu antrenorul roman Dina Dan

Trei ani mai tarziu, Devon a fost desemnata cea mai buna jucatoare de volei din SUA la categoria ei de varsta, iar in 2008 a facut pasul catre Centenary College, unde l-a cunoscut pe Dinu Dan, un tehnician de 53 de ani de origine romana. Evolutiile remarcabile au transformat-o pe Devon intr-una dintre liderele echipei, ea devenind vice-capitan inca din al doilea an de colegiu. Impresionat de ascensiunea tinerei, Dan i-a recomandat-o pe Devon lui Dan Garleanu, antrenorul formatiei Universitatea Cluj, care a acceptat sa o primeasca pe aceasta in probe.

Vrea sa o tina departe de tentatii

Ca orice tanara americanca de varsta ei, Devon este interesata, pe langa actorie si modelling, de sporturile extreme, iar Dinu Dan considera ca voleibalista isi poate pune, astfel, cariera in pericol. Fostul antrenor al Universitatii din Long Island ii prezice un viitor frumos lui Devon si spera ca mutarea in Romania sa o tina departe de plimbarile cu delta-planul sau zborurile cu parapanta.

Visul ei: Olimpiada plus Johnny Depp

Dupa ce a ratat de putin podiumul la Campionatul Mondial din Italia, din 2010, echipa feminina de volei a SUA si-a adjudecat argintul la Cupa Mondiala din Japonia, de anul trecut, asigurandu-si astfel calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Desi pana acum a avut aparitii timide in lotul senioare, Devon spune ca viseaza sa prinda echipa pentru Olimpiada. De asemenea, desi i s-a recomandat sa se axeze pe cariera sportiva, Devon nu vrea sa renunte la actorie. “Sunt o mare admiratoare a lui Johnny Deep. Mi se pare un actor desavarsit si un profesionist total. Visez ca intr-o zi sa am posibilitatea sa joc alaturi de el” spune frumoasa americanca.

author avatar
Cristi Ionita
720 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger