AcasăSPORTSevilla a luat al 6-lea trofeu Europa League

Sevilla a luat al 6-lea trofeu Europa League

sevilla

Sevilla a câștigat, pentru a șasea oară, UEFA Europa League. „Miracolul, Sevilla”, au titrat ziarele din Spania, după ce andaluzii i-au învins pe cei de la Inter Milano.

Sevilla a învins-o pe Inter Milano, scor 3-2, în finla Europa League, disputată la Koln. Meciul a început în forță. Jucătorii lui Antonio Conte au primit un penalty în minutul 4, după o incursiune de excepție a lui Romelu Lukaku. Fotbalistul ajuns la 34 de goluri în acest sezon, a transformat fără nicio emoție.

Opt minute mai târziu, Luuk de Jong a restabilit egalitatea. Olandezul a mai marcat o dată, dar după trei minute, Godin a restabilit egalitatea. Câștigătoarea trofeului a fost stabilită în minutul 74. Diego Carlos a reluat frumos din foarfecă, iar șutul său a fost deviat de Lukaku în propria poartă, potrivit digisport.ro.

Un meci cu tensiune la cote maxime

În prima repriză a avut loc o fază controversată la care italienii au cerut penalty. Antrenorul celor de la Inter și jucătorii săi au protestat. În acel moment Banega a trecut prin fața antrenorului și a imitat faptul că acesta ar avea perucă. „Te aștept afară”, ar fi spus Conte, potrivit celor de la Gazzetta dello Sport.

Mâine seară se decide campioana Champions League

Bayern Munchen, după ce a învins zilele trecute Barcelona cu spectaculosul scor de 8-2 și cu 3-0 pe Lyon, vin să joace, duminică, de la ora 22.00 (ora României) o finală de senzație în Liga Campionilor.

PSG a ajuns pentru prima dată în finala UEFA Champions League și este motivată să dea tot ce are mai bun, mai ales că patronii clubului au promis o primă de 1 milion de euro pentru fiecare jucător, dacă vor câștiga titlul.

Finala UEFA Champions League 2020 se va juca duminică, la Lisabona, pe Estadio da Luz.

author avatar
Andreea Vlad
123 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger