AcasăSPORTSeriozitate de „englez”: Ce teapa a dat Tamas liderului Astra!

Seriozitate de „englez”: Ce teapa a dat Tamas liderului Astra!

La 30 de ani, Gabriel Tamas este, deja, un fost international, caruia i se mai pomeneste numele doar dupa vreun scandal provocat. Si, totusi, exista cluburi din Liga 1 care l-au ofertat in aceasta iarna!

Pentru Tamas, tricoul echipei nationale este o amintire

Alungat in toamna de CFR Cluj dupa ce s-a dat in spectacol intr-un bar, impreuna cu Florin Costea, Tamas parea aproape, in decembrie, de un transfer la Hoverla Ujgorod, din prima liga ucraineana. Negocierile au picat din pricina pretentiilor romanului, care au fost considerate exaggerate, prilej pentru oficialii Astrei Giurgiu sa-l contacteze pe jucator. Mai departe, a povestit Ioan Niculae de ce nu s-a mai realizat transferul: „Ne-a interesat foarte mult Tamas, chiar i-am facut o oferta concreta. Din pacate, a avut termen pina duminica trecuta sa ne dea un raspuns, insa nu a facut-o. Mai mult, nici nu ne-a mai raspuns la telefon. Acum nu-l mai dorim, ii uram multa sanatate! A venit cu parintii la negocieri, cu tatal, iar noi i-am oferit un contract foarte bun, pe care l-a acceptat. Insa, probabil ca el se viseaza la grupari de renume din Anglia, iar Astra este un club prea mic pentru el”.
Dupa cum sustine impresarul Florin Manea, fostul international ar putea ajunge la Millwall sau Doncaster, grupari din a doua liga engleza. Contractul este pe sase luni, cu un salariu aproximativ de 300.000 de euro.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
242 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger