AcasăSPORTSerie A incepe pe 9 septembrie, doi romani sunt titulari

Serie A incepe pe 9 septembrie, doi romani sunt titulari

Dupa ce a amanat prima etapa, Federatia Italiana de Fotbal a anuntat ca Serie A va incepe pe 9 septembrie, cu partida dintre Milan si Lazio.

Campionatul de fotbal al Italiei ar fi trebuit sa inceapa la sfarsitul lunii august, dar prima etapa a fost amanata din cauza grevei organizate de jucatori.

Reprezentantii Federatiei Italiene si cei ai Asociatiei Jucatorilor nu ajunsesera la un numitor comun in privinta contractului colectiv de munca, astfel ca fotbalistii au decis ca nu vor evolua in prima runda.

Situatia s-a rezolvat astfel ca iubitorii fotbalului vor putea urmari, din 9 septembrie, si campionatul de fotbal al Italiei.

Conform presei din Peninsula, doi romani sunt anuntati titulari la echipele lor. Adrian Mutu este vazut ca o piesa de baza in atacul Cesenei, iar Stefan Radu lipseste de pe partea stanga a apararii lui Lazio doar daca are probleme medicale sau cu cartonasele. In schimb, despre Cristi Chivu se spune ca va fi rezerva la Inter, desi noul antrenor, Gasperini, va incerca un modul cu trei fundasi centrali. Apararea lui Inter ar urma sa fie alcatuita din Maicon, Lucio, Samuel, Ranocchia si Javier Zanetti.

author avatar
Cristi Ionita
96 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger