AcasăSPORTSerghei Mizil neaga ca a baut cu Mutu: "Eu cand vreau sa...

Serghei Mizil neaga ca a baut cu Mutu: „Eu cand vreau sa beau, beau!”

Numele lui Serghei Mizil apare asociat cu o presupusa escapada bahica pe care atacantul Adrian Mutu ar fi facut-o in noaptea de dupa amicalul Romania – Uruguay de la Bucuresti.

Serghei Mizil modereaza o emisiune la 6 TV

Potrivit „Gsp”, Adrian Mutu ar fi benchetuit „toata noaptea in barul pe care-l are in Bucuresti fostul prieten al lui Nicu Ceausescu”, iar faptul ca „Briliantul” s-a intors la Cesena abia vineri, a condus la neconvocarea jucatorului pentru meciul cu Fiorentina, disputat duminica in Serie A.

Adrian Mutu a fost capitanul nationalei in amicalul cu Uruguay

Sursele „Gsp” afirma ca la masa s-ar fi aflat si cunoscutul Serghei Mizil, dar si cativa prieteni comuni ai acestora, si ca Adrian Mutu ar fi plecat acasa undeva in zori, bine cherchelit. Din acest motiv, fotbalistul ar fi pierdut avionul de Italia, ratand si antrenamentul de joi seara condus de tehnicianul Mario Beretta.

„Ma mir ca n-au zis nimic de Ana Pauker!”

Contactat de „National”, Serghei Mizil sustine contrariu: „Miercuri seara am fost la «6 TV». Am avut emisiune de la 22.30 la 01.30 (n.r. Serghei Mizil modereaza un talkshow alaturi de ziarista Mara Banica). Dupa ce s-a terminat emisiunea, am mai ramas putin prin redactie, am avut niste probleme de rezolvat, iar in jurul orei 02.30 m-am dus acasa. Nu doar ca nu m-am vazut cu Adrian Mutu, dar nu am vorbit cu el nici macar la telefon atat timp cat el s-a aflat in tara. Au scris ca «Mutu a baut cu fostul prieten al lui Nicu Ceausescu». Ma mir ca n-au zis nimic de Ana Pauker. Eu n-am negat niciodata cand am fost la carciuma. Apropo, la carciuma, nu la bar! Daca vreau sa beau, beau, eu nu mint! Spun adevarul pentru ca mi se rupe! Nu stiu unde a fost Adrian Mutu, dar la mine in carciuma n-a fost!”.

author avatar
Mihai Koblenko
847 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger