AcasăSPORTSergei Lepmets, portarul Concordiei Chiajna, batut mar

Sergei Lepmets, portarul Concordiei Chiajna, batut mar

(foto: sportvest.info)

Sergei Lepmets, portarul echipei de fotbal Concordia Chiajna, a fost implicat, luni, intr-o incaierare in urma careia s-a ales cu un picior fracturat.

(foto: sportvest.info)

Goalkeeperul clubului de fotbal Concordia Chiajna, Sergei Lepmets, in varsta de 25 de ani, a ajuns, luni noapte, la spital, dupa ce a fost batut de bodyguarzii unui club din centrul Capitalei, informeaza prosport.ro.

Conform publicatiei, fotbalistul a iesit in oras alaturi de mai multi coechipieri si, aflat intr-un bar, a dorit sa intre in discutie cu mai multe domnisoare. Una dintre ele insa nu s-a simtit bine in compania lui Sergei Lepmets, motiv pentru care a chemat in ajutor un paznic.

In urma discutiei purtate cu bodyguardul, jucatorul echipei Concordia Chiajana l-a lovit pe barbat, care a chemat in ajutor mai multi colegi. Ulterior, Sergei Lepmets a fost batut de paznici, in urma ranilor suferite fiind necesara transportarea lui la spital, loc unde medicii au costatat ca s-a ales cu o fractura deschisa la glezna.

Desi ranit, Sergei Lepmets nu i-a raportat incidentul antrenorului Ilie Stan, tehnicianul afland abia mai tarziu de scandalul in care a fost implicat fotbalistul, moment in care a decis ca sportivul sa fie sanctionat.

„Nu tolerez asemenea comportament. Vom analiza si vom lua masuri”, a declarat Ilie Stan, antrenorul Concordiei Chiajna.

author avatar
Ionut Zgimbau
383 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger