AcasăSPORTSerena Williams s-a retras de la Roland Garros, inaintea meciului cu Sarapova

Serena Williams s-a retras de la Roland Garros, inaintea meciului cu Sarapova

Desi era asteptata sa intre pe teren, luni, contra rusoaicei Sarapova, pentru a juca in optimile turneului de la Paris, americanca a facut un anunt care i-a intristat pe fanii ei si pe iubitorii tenisului depotriva, care abia asteptau sa le vada pe cele doua sportive duelandu-se arena centrala de la Roland Garros. 

S-a oprit in optimile Ropland Garros 2018

Fostul lider mondial a anuntat cu scurta vreme inaintea meciului cu Maria Sarapova ca se vede nevoita sa se retraga de la actuala editie a turneului de la Roland Garros din motive medicale. Mai exact, pe fondul unei probleme la muschiul pectoral. „Nu pot fizic sa servesc”, a sustinut americanca in varsta de 36 de ani, citata pe site-ul turneului la care a evoluat cu un echipament de tip „Catwoman” ce nu a scapat neremarcat.

Ca urmare a deciziei Serenei, Maria Sarapova – favorita numarul 28 a actualei editii – se califica automat in sferturile French Open-ului. Cu cateva ore inainte, Simona Halep castiga meciul contra Elisei Mertens, ajungand, la randul sau, in aceeasi faza a competitiei.

sursa foto: facebook.com/SerenaWilliams

author avatar
Cristina Stefan
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger