AcasăSPORTSerena Williams, incerta pentru Australian Open?

Serena Williams, incerta pentru Australian Open?

Serena incepe 2016 cu dureri la genunchi si o retragere din Cupa Hopman

O inflamatie la genunchi a fortat-o pe Serena Williams sa abandoneze Cupa Hopman, competitie de tenis pe echipe mixte, gazduita de Perth (Australia), iar specialistii nu exclud posibilitatea ca americanca sa absenteze si de la Australian Open!

Serena incepe 2016 cu dureri la genunchi si o retragere din Cupa Hopman

Lider al clasamentului WTA, Serena Williams trebuia sa joace ieri prima ei partida de la US Open incoace. A intrat pe teren pentru meciul cu Elina Svitolina, insa a abandonat dupa primele exercitii de incalzire efectuate. „Am avut intentia sa joc. Din nefericire, din cauza inflamatiei de la genunchi, am nevoie de odihna. Totusi, sunt increzatoare ca voi reveni curand pe terenul de tenis”, a explicat Serena.
In SUA sunt temeri ca cea mai buna jucatoare a lumii nu va fi apta pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului. In cazul in care Serena Williams va absenta de la Melbourne, principala favorita a turneului ar urma sa fie desemnata romanca Simona Halep. Plasata pe 2 in ierarhia WTA, constanteanca ar beneficia de o sansa extraordinara sa castige primul ei Grand Slam din cariera. „Sunt pregatita sa ma impun la Australian Open. M-am pregatit bine, am luat deja contact cu terenurile de joc din Australia si pot spune ca imi plac foarte mult, ma avantajeaza aceasta suprafata”, a comentat, ieri, Simona Halep pe marginea debutului la turneele de la Antipozi (Brisbane si Australian Open). In turul 2 la Brisbane, Halep va juca impotriva Victoriei Azarenka, pe care multi specialisti o vad anul acesta adversara numarul unu a Serenei Williams.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
99 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger