AcasăSPORTSerena Williams în formă maximă la Roland Garros. S-a calificat!

Serena Williams în formă maximă la Roland Garros. S-a calificat!

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams, cap de serie numărul 6 şi locul 9 mondial, s-a calificat, luni, în turul doi al turneului de la Roland Garros.

Williams a trecut în runda inaugurală de compatrioata sa Kristie Ahn, locul 101 mondial, scor 7-6 (7/2), 6-0, după o oră şi 41 de minute de joc.

În turul doi, Serena Williams va evolua cu Ţvetana Pironkova, din Bulgaria, locul 156 mondial.

Serena Williams și Elina Svitolina s-au calificat în turul doi de la Roland Garros, după meciuri în care au fost nevoite să se întrebuințeze serios.

Americanca a avut mari probleme în primul set cu compatrioata sa Kristie Ahn pe care l-a câștigat la tie-break. În setul secund, Serena și-a intrat în ritm și nu i-am mai dat nicio șansă adversarei impunându-se cu 6-0.

Serena nici nu se gândește la retragere. „Nu simt că vreau să mă opresc din a juca tenis”

Serena Williams a împlinit sâmbătă 39 de ani, dar încă nu ia în considerare retragerea din sport.

Serena Williams, care a câştigat 73 de titluri şi a acumulat 93 de milioane de dolari (80 de milioane de euro) de la debutul său, în 1995, nu a mai câştigat un titlu de Mare Şlem de la Australian Open, din 2017.

Americanca este la a douăzeci și una participare la turneul de Mare Șlem de la Paris. Pentru că pandemia a împins întrecerea în luna septembrie, pe Serena a prins-o aniversarea a 39 de ani în Franța. „Încerc să uit de această zi, de regulă nu sărbătoresc”, a spus fostul lider mondial.

Câștigătoare de trei ori pe zgura de la Paris, Williams a adăugat că nu credea că va mai evolua la această vârstă. „Nu arăt de 39 de ani și nici nu simt că vreau să mă opresc din a juca tenis. Aș fi pariat că nu mă prinde această etate jucând, poate de aceea nici nu pariez”, a spus ea glumind.

Jucătoarea americană urăște frigul

„Urăsc frigul. Sunt din Los Angeles și locuiesc în Florida. Jumătate din viața mea nu am văzut zăpadă. Eu și vremea rece nu ne împăcăm, e punctul meu vulnerabil, dar încerc să mă adaptez și să am o atitudine pozitivă”, a încheiat Serena.

author avatar
Eli Dan Davidescu
195 afisari

1 COMENTARIU

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger