AcasăSPORTSerena Williams, in costum de “super-eroina”

Serena Williams, in costum de “super-eroina”

Tinuta mulata pe corp permite "o mai buna circulatie sangvina"

Serena a intrat  pe zgura de la Roland Garros in combinezon negru si centura roz, fanii au fost incantati, dar tinuta excentrica a fostului lider mondial starneste deja controverse.

Tinuta mulata pe corp permite o mai buna circulatie sangvina

Invinsa in primul tur de americanca, Krystina Pliskova a insinuat ca echipamentul Serenei nu ar fi regulamentar: „Ma intrebam in timpul meciului daca nu cumva e impotriva regulilor sa joace asa… Nici macar nu stiu ce echipament a purtat, ceva din neopren? Dar ea trebuie sa se supuna regulamentului. Altfel, mai bine o lasati sa joace dezbracata”, a declarat Kristyna intr-un interviu pentru publicatia ceha „Blesk”. „Intotdeauna am vrut sa fiu o super-eroina si este cumva o modalitate de a deveni una. Chiar am impresia ca sunt o super-eroina cand port acest combinezon”, a declarat Williams. Deloc afectata, castigatoarea a 23 de titluri de Gran Slam spune ca tinuta mulata pe corp o ajuta la circulatia sangvina: „Combinezonul are efectiv o functionalitate. Am tot purtat pantalon jucand, pentru ca favorizeaza o mai buna circulatie sangvina. Este un combinezon amuzant care imi permite sa joc fara nicio problema”.

Simona Halep  s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Chiar daca a avut un prim set foarte slab, Simona a revenit si a reusit sa treaca de americanca Alison Riske, locul 83 WTA, scor 2-6, 6-1, 6-1, intr-o ora si 34 de minute. Calificarea in mansa a doua este recompensata cu 79.000 de euro si cu 70 de puncte WTA. Halep va juca astazi cu Taylor Townsend (SUA, 72 WTA). Performanta de exceptie  pentru Mihaela Burzanescu, “Miki “ devine prima jucatoare din Romania care a ajuns in runda a treia la French Open, a dominat-o autoritar pe suedeza Rebecca Peterson (97 WTA), scor 6-1, 6-2, dar va avea un meci greu pentru optimi cu ucraineanca Elina Svitolina. Buzarnescu va primi 130 de puncte WTA si 130.000 de euro. Alexandra Dulgheru a pierdut  cu 5-7, 2-6 in mansa secunda (chiar de ziua ei de nastere) in fata estonei Anett Kontaveit (favorita 25).

author avatar
Bogdan Borcea
1.346 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger