AcasăSPORTSerena Williams este dubla campioana olimpica La Londra

Serena Williams este dubla campioana olimpica La Londra

Americanca Serena Williams si-a trecut in cont, la Londra, atat aurul olimpic in competitia de simplu (6-0, 6-1 cu Maria Sarapova), cat si in cea de dublu, alaturi de sora sa, Venus Williams.

Intrata in competitia de simplu cu misiunea clara de a-si trece in cont aurul olimpic, Serena si-a calcat in picioare adversarele, pierzand doar 17 game-uri in sase meciuri, desi in fata sa au stat Jelena Jankovic (6-3, 6-1), Urszula Radwanska (6-2, 6-3), Vera Zvonareva (6-1, 6-0), Caroline Wozniacki (6-0, 6-3), Victoria Azarenka (6-1, 6-2) si Maria Sarapova (6-0, 6-1).

Americanca si-a dublat succesul cu o victorie obtinuta in competitia pe echipe, unde a facut pereche cu sora sa, Venus Williams. Cele doua s-au impus, cu un dublu 6-4, in finala cu cehoaicele Andrea Hlavackova si Lucie Hradacka si si-au aparat trofeul cucerit acum patru ani, la Beijing. De altfel, este a treia oara in istorie cand surorile Williams devin campioane olimpice de tenis, ele castigand si finala de dublu din 2000, de la Sydney.

author avatar
Cristi Ionita
511 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger