AcasăSPORTSerena Williams e insarcinata si se va retrage din tenis

Serena Williams e insarcinata si se va retrage din tenis

La 32 de ani, Serena Williams nu mai are nimic de demonstrate in tenis

Turneul de tenis de la Wuhan, dotat cu premii in valoare de 2,45 milioane dolari, a produs unele dintre cele mai mari surprize ale ultimilor ani in tenisul feminin.

La 32 de ani, Serena Williams nu mai are nimic de demonstrate in tenis

Eliminarea Simonei Halep (nr.2 WTA) si a Mariei Sarapova (nr.4 WTA) n-a produs, totusi, atata rumoare ca abandonul Serenei Williams (32 de ani). In fata frantuzoaicei Alize Cornet, americanca a pierdut al 3-lea meci in 2014, abandonand in primul set. Brusc, la liderul WTA a acuzat greturi si ameteli, fiind purtata aproape pe brate pana la vestiare. „Imi pare rau pentru toti fanii din Wuhan ca m-am retras din meciul cu Alize Cornet. Insa, m-am simtit ametita si am avut greturi, asa ca, din pacate, nu am putut continua partida. Organizatorii au facut o treaba incredibila si sper sa revin la Wuhan Open 2015”, a explicat, ieri, Serena motivele care au determinat-o sa abandoneze.
Imediat, presa din SUA a speculat ca Serena Williams este insarcinata, motiv pentru care se va retrage din tenis la finalul acestui an, dupa Turneul Campioanelor, din Singapore. Vestea nu poate decat sa bucure familia sportivei, dar si adversarele din Top 10 vor fi incantate, avand in vedere ca retragerea Serenei lasa drum liber spre fotoliul de lider al clasamentului WTA.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
564 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger