AcasăSPORTSerena Williams, afara de la Roland Garros!

Serena Williams, afara de la Roland Garros!

Serena a fost un car de nervi la Openul Frantei

Americanca Serena Williams, numarul 1 mondial si principala favorita (si detinatoarea titlului!) a turneului, a fost eliminata, ieri, in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, de sportiva spaniola Garbine Muguruza (locul 35 WTA), scor 6-2, 6-2, dupa o ora si patru minute.

Serena a fost un car de nervi la Openul Frantei

Eliminarea prematura din competitie a Serenei Williams vine la doua zile dupa ce chinezoaica Na Li (locul 2 WTA) a parasit competitia in primul tur, fiind invinsa, cu scorul de 5-7, 6-3, 1-6, de Kristina Mladenovici (Franta), locul 103 WTA. Tot ieri, si sora Serenei, Venus Williams, cap de serie numarul 29, a fost eliminata in turul doi, dupa ce a fost invinsa de Anna Karolina Schmiedlova (Slovacia), scor 6-2, 3-6, 4-6. In urma eliminarii primelor doua favorite, Simona Halep (locul 4 WTA) a devenit a doua jucatoare, ca pozitie in clasamentul WTA, ramasa in competitie, dupa poloneza Agnieszka Radwanska (locul 3 WTA).
Simona Halep va juca, astazi, in turul doi, cu britanica Heather Watson, jucatoare venita din calificari si pozitia 92 in ierarhia mondiala.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
250 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger