AcasăSPORTSerena Williams a castigat trofeul la US Open. Azarenka a plans -VIDEO...

Serena Williams a castigat trofeul la US Open. Azarenka a plans -VIDEO

Serena Williams, fericita ca a castigat trofeul la US Open (foto: Agerpres)

Serena Williams a castigat, duminica seara, turneul de la US Open. Americanca s-a bucurat ca un copil cand a primit trofeul. Cealalta finalista, in schimb, a plans de suparare ca a pierdut meciul.

Serena Williams, fericita ca a castigat trofeul la US Open (foto: Agerpres)

Finala castigata de Serena Williams (30 de ani) in fata jucatoarei bieloruse Victoria Azarenka, la capatul a doua ore si un sfert de joc, a fost une cu adevarat spectaculoasa. Serena a trecut de adversara sa din ultimul act al US Open cu scorul 6-2 2-6 7-5.

Victoria a bucurat-o nespus pe Serena Williams, care, dupa meci, a marturisit ca nu se astepta sa castige in fata Victoriei Azarenka si ca isi pregatise deja discursul de invinsa. Nu a fost, insa, asa. Americanca a revenit in forta, de fiecare data cand Azarenka parea sa domine meciul, si a reusit, intr-un final, sa castige.

[youtube]QRdCxOYwrsQ[/youtube]

Infrangerea in fata Serenei Williams nu i-a picat tocmai bine sportivei din Belarus care, dupa ce a pierdut finala US Open, a plans de suparare. Chiar daca i-a luat trofeul si visul de a castiga US Open in 2012, Victoria Azarenka a felicitat-o pe americanca. „(Serena Williams-n.r.) a aratat ca e cu adevarat o campioana”, a spus tenismena in varsta de 23 de ani.

[youtube]qcIXBjZxk64[/youtube]

author avatar
Cristina Stefan
433 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger