AcasăSPORTSerena, regina ierbii

Serena, regina ierbii

Serena si-a trecut in cont al 14-lea turneu de Grand Slam

Turneul feminin de la Wimbledon, din acest an, a stat sub semnul familiei Williams. Serena s-a impus la simplu, dar si la dublu, alaturi de sora sa, Venus.

Serena si-a trecut in cont al 14-lea turneu de Grand Slam

Serena s-a incalzit mai greu si a fost la un pas sa clacheze in turul al treilea, 6-7, 6-2, 9-7 cu chinezoaica Jie Zheng, insa americanca a facut senzatie in fazele superioare, cand le-a zdrobit pe Petra Kvitova (6-3, 7-5), Victoria Azarenka (6-3, 7-6) si Agnieszka Radwanska (6-1, 5-7, 6-2), trei dintre cele mai bune jucatoare ale momentului.

Succesul obtinut in finala cu Radwanska i-a asigurat un cec de 1,15 milioane de lire sterline si 1.720 de puncte WTA ce o fac pe Serena sa urce pe locul 4 mondial. La nici doua ore dupa victoria obtinuta in finala cu Radwanska, Serena Williams a intrat din nou pe teren si a castigat si turneul de dublu feminin, alaturi de Venus, dupa 7-5, 6-4 cu perechea ceha Hlavackova-Hradecka.

Aseara, elvetianul Roger Federer a castigat, pentru a saptea oara in cariera, turneul masculin de la Wimbledon. Federer l-a invins cu 4-6, 7-5, 6-3, 6-4 pe Andy Murray si este, de astazi, noul lider

mondial.

author avatar
Cristi Ionita
117 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger