AcasăSPORTSerena o lauda pe Sarapova!

Serena o lauda pe Sarapova!

Serena Williams incearca o apropiere de Sarapova

Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, liderul clasamentului WTA, a laudat tinuta pe care a avut-o rusoaica Maria Sarapova la turneul de la Indian Wells.

Serena Williams incearca o apropiere de Sarapova

Mi-a placut tinuta pe care a avut-o Maria S. A fost foarte draguta„, a scris Serena Williams pe contul sau de Twitter. „Serios? A spus ea ca am fost foarte draguta? Aveam nevoie de o schimbare in tinuta mea„, a declarat uimita rusoaica. Cele doua jucatoare au avut un conflict anul trecut, inaintea turneului de la Wimbledon, dupa declaratiile facute despre iubitii lor. Americanca a facut unele remarce la adresa fostului ei prieten, tenisman-ul bulgar Grigor Dimitrov, aflat intr-o relatie cu Maria Sarapova.

Sarapova

In replica, rusoica a vorbit despre relatia dintre Serena Williams si antrenorul francez de tenis Patrick Mouratoglou. Serena Williams nu participa la turneul de la Indian Wells, in timp ce Maria Sarapova (cap de serie numarul 4) este calificata in optimile de finala ale turneului californian, acolo unde o va intalni pe italianca Camila Giorgi.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
386 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger