AcasăSPORTSerena nu stie sa piarda, e lipsita de fair-play!

Serena nu stie sa piarda, e lipsita de fair-play!

Serena Williams, un cazan de furie atunci cand pierde

Pentru americani, Serena Williams ramane cea mai mare jucatoare de tenis din istorie, dar tot ei nu ezita sa-i dea peste nas ori de cate ori liderul clasamentului WTA depaseste limita bunului simt.

Serena Williams, un cazan de furie atunci cand pierde

S-a intamplat la semifinala cu Roberta Vinci, cand Serena a fost surprinsa de camerele de filmat jignind-o pe adversara sa. Scoasa din sarite de jocul perfect al italiencei, Williams a scapat cateva cuvinte nu tocmai magulitoare la adresa Robertei, iar la conferinta de presa n-a vrut sa discute cu jurnalistii. Raspunsurile sale la toate intrebarile au fost monosilabice si rostite parca fara chef.
Decontul a venit ieri, intr-un editorial aparut in USA Today, unul dintre cele mai importante ziare din State. Pe cat de mult o indragesc americanii pe Serena, pe atat nu se feresc sa-i atraga atentia asupra comportamentului. Pe care l-au comparat cu cel al Simonei Halep, una dintre cele mai elegante jucatoare din circuit si probabil principala rivala a campioanei Serena Williams. „Serena este cel mai rau gen de pierzator: genul care vrea sa fie adulata dupa victorii, iar apoi se enerveaza pe jurnalisti cand pierde”, a aparut in USA Today, cu continuarea: „Sa nu cautati fair play-ul la Serena Williams! Este punctul sau slab!”.
La US Open, Serena Williams are destule antecedente. In 2009, s-a enervat pe arbitrul meciului cu Kim Clijsters, caruia i-a strigat: „Am sa iau mingea asta si o sa ti-o infing in gatul ala…”. Reactia nu a ramas fara urmari: arbitrul a penalizat-o cu un punct, suficient pentru ca belgianca Clijsters sa castige partida. O scena asemanatoare s-a petrecut si in 2011, in finala cu Samantha Stosur, cand s-a repezit spre arbitrul de scaun, rastindu-se: „Tu m-ai facut si data trecuta? Daca ma vezi pe culoar, uita-te in partea cealalta! Ma penalizezi pentru ceea ce sunt, o negresa!”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
330 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger