AcasăSPORTSerena nu are rivala in tenis!

Serena nu are rivala in tenis!

Serena Williams este invincibila, crede Chris Evert

Fosta mare campioana Chris Evert, care detine recordul de titluri (7) la Roland Garros, a declarat ca numarul 1 mondial Serena Williams va domina tenisul feminin inca multi ani de acum incolo.

Serena Williams este invincibila, crede Chris Evert

Chiar daca in tenisul feminin au aparut jucatoare capabile sa furnizeze surprize, Chris Evert considera ca Serena nu poate fi detronata in viitorul apropiat. „Ma doare sa spun asta, dar tenisul masculin este mai interesant de urmarit decat cel feminin. La masculin sunt rivalitati puternice. Meciuri de legenda. La feminin nu avem asa ceva. Serena nu are adversare. Are o forta fenomenala, are un serviciu devastator; de fapt, detine cel mai bun serviciu din istoria tenisului feminin! Nu are rivala de zece ani si cred ca va continua sa stabileasca recorduri multi ani de acum incolo”, crede Evert.

Chris Evert

Pe de alta parte, americanca le sfatuieste pe tinerele jucatoare din generatia Simonei Halep sa nu dea prea multe interviuri: „Astazi sunt mai multe jucatoare bune ca in vremea mea. Si este atat de multa presa! Si retelele de socializare… nu mai exista viata privata. Exista mult mai multa presiune, pe care eu nu o resimteam”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger