AcasăSPORTSerena e barbata!

Serena e barbata!

Serena tine mult la trofeul castigat pe teren propriu

Jucatoarea de tenis Serena Williams a castigat, duminica noaptea, turneul feminin de la US Open, americanca demonstrand, la aproape 31 de ani, ca traieste o a doua tinerete in tenis.

Serena tine mult la trofeul castigat pe teren propriu

Serena s-a impus de o maniera spectaculoasa in finala disputata impotriva Victoriei Azarenka, 6-2, 2-6, 7-5, americanca revenind in setul decisiv de la 3-5, desi in fata sa se afla liderul mondial.

Americanca a rasuflat usurata dupa finala-maraton cu Azarenka

Succesul obtinut la Flushing Meadows intregeste o etapa de vis din cariera americancei, Serena castigand, intr-un interval de 64 de zile, Wimbledon, US Open, Jocurile Olimpice de la Londra, dar si turneul de 740.000 de dolari de la Stanford.

Cea mai mica dintre surorile Williams vrea sa fie din nou lider mondial

Cea mai mica dintre surorile Williams este in fata unui sezon fabulos cu 53 de victorii si numai patru infrangeri inregistrate in 2012. De altfel, americanca a pierdut doar unul dintre ultimele 28 de meciuri disputate, sfertul de finala cu Angelique Kerber de la Cincinnati. Urmatorul obiectiv al Serenei este sa revina in fruntea ierarhiei WTA. Ascensiunea americancei vine dupa doi ani in care Serena a fost afectata de grave probleme medicale. Jucatoarea de tenis a fost operata la picior in vara lui 2010, dupa ce s-a taiat intr-un restaurant din Munchen, dar a suferit o interventie chirurgicala si pentru indepartarea unui embolism pulmonar, astfel ca anul trecut, inainte de turneul de la Stanford, coborase pana pe locul 169 in clasamentul mondial.

author avatar
Cristi Ionita
115 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger