AcasăSPORTSerena, demolata de numarul 56 mondial

Serena, demolata de numarul 56 mondial

Serena Williams a fost o umbra in meciul cu Makarova

De cinci ori campioana la Melbourne, americanca Serena Williams a parasit Australian Open 2012 inca din faza optimilor de finala, ea fiind invinsa, ieri, cu 6-2, 6-3, de rusoaica Ekaterina Makarova, locul 56 mondial.

Serena Williams a fost o umbra in meciul cu Makarova

Departe de forma ideala, Serena a acuzat din plin caldura sufocanta din Australia. Americanca s-a intrecut in duble-greseli (7) si greseli nefortate (37), astfel ca Makarova a avut nevoie de numai 82 de minute pentru a-si trece in cont una dintre cele mai importante victorii din cariera. Rusoaica si-a depasit cel mai bun rezultat inregistrat la un turneu de Grand Slam, dupa ce anul trecut s-a oprit in „optimi”, atat la Australian Open, cat si la Roland Garros.

Ekaterina Makarova

Pentru Ekaterina Makarova urmeaza un sfert de vis, maine, cu Maria Sarapova, compatrioata sa, care s-a impus, cu 3-6, 6-2, 6-3, in  meciul din optimi cu Sabine Lisicki.

A picat si Tsonga

Competitia masculina a fost zguduita si ea, ieri, de o mare surpriza. Jo Wilfried Tsonga, favoritul numarul sase si vicecampionul din 2008, a cedat, in optimi,  in fata lui Kei Nishikori (locul 26 ATP), pustiul minune al Japoniei. Aflat la a treia prezenta pe tabloul principal, Nishikori (22 de ani) va obtine cel putin 270 de puncte de pe urma aventurii sale de la Antipozi, astfel ca niponul se apropie cu pasi mari de TOP 10. Tsonga este doar al doilea favorit din primii opt care paraseste competitia inainte de sferturi, Mardy Fish (cap de serie numarul opt) fiind eliminat inca din turul al doilea. In ultimul meci din optimi, Novak Djokovic, campionul en-titre de la Melbourne, a trecut, cu 6-1, 6-3, 4-6, 6-3, de Lleyton Hewitt. A fost primul set pierdut de sarb la editia din acest an, Djokovic eliminandu-l pe favoritul publicului in 176 de minute. Azi-noapte urmau sa evolueze jucatorii romani din probele de dublu: Irina Begu si Monica Niculescu impotriva rusoaicelor Svetlana Kuznetova si Vera Zvonareva, iar Horia Tecau si suedezul Robert Lindstedt impotriva americanilor Scott Lipsky si Rajeev Ram.

Mirka Vavrinec, cea mai sexy sotie de tenisman

Mirka Vavrinec a nascut gemeni in iulie 2009

Elvetianca Mirka Vavrinec (34 de ani), sotia lui Roger Federer, a fost desemnata, pe site-ul oficial al Australian Open, cea mai sexy sotie a unui tenisman. Mirka si Roger s-au cuplat la J.O. de la Sydney, din 2000, dar s-au casatorit abia in aprilie 2009. Vavrinec a jucat tenis in perioada 1998-2002, ajungand pe locul 76 WTA in septembrie 2001. Elvetianca le-a batut, in duelul sotiilor-sexy, pe Bec Hewitt (sotia lui Lleyton Hewitt din iulie 2005) si Brooklyn Decker (sotia lui Andy Roddick din aprilie 2009).

author avatar
Cristi Ionita
247 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger