AcasăSPORTSerena a vrut sa se pozeze cu viitorul numar 1 WTA

Serena a vrut sa se pozeze cu viitorul numar 1 WTA

Fotografie cu trecutul (Serena) si viitorul tenisului (Simona)

Revenita in tara dupa participarea la Turneul Campioanelor, editie gazduita anul acesta de Singapore, finalista Simona Halep si-a expus impresiile de la competitia din Asia.

Fotografie cu trecutul (Serena) si viitorul tenisului (Simona)

Chiar daca a pierdut finala de o maniera categorica (3-6, 0-6), Halep afirma ca la meciul de duminica a legat o prietenie stransa cu Serena Williams, invingatoarea si din 2014 a Turneului Campioanelor. Totodata, sustine constanteanca, jucatoarea din SUA i-ar fi spus ca doreste sa aiba amintire o poza cu viitorul numar 1 mondial: „Pe podium, Serena Williams mi-a spus ca vrea sa faca o poza cu viitorul numar 1 mondial si ca mama ei va face poza. Mi-a placut foarte mult ce mi-a zis. Probabil ca voi ajunge si numarul 1 mondial, dar imi doresc sa castig cat mai multe meciuri si trofee. Trofeul de la Singapore este cam mic, dar foarte important”.
Referitor la pierderea meciului cu Serena, noul numar 3 mondial a explicat ce anume a impiedicat-o sa loveasca la fel de puternic precum in primul joc cu Williams: „Atunci eram mult mai odihnita, mult mai proaspata. Am si surprins-o, pentru ca nu ne-am intalnit in acest an deloc. In al doilea meci, in finala, bratul meu a cedat si asta a contat foarte mult”. In privinta antrenorului Wim Fissette, al carui contract a luat sfarsit dupa Turneul Campioanelor, Simona Halep inca nu s-a hotarat daca va continua colaborarea cu el, „o sa iau o decizie dupa vacanta”.

New York Times: „Halep si-a dat autogol”

Pentru americani, victoria Serenei Williams nu este atat de important deoarece ea a venit pe fondul unei erori comise de Simona Halep. Ben Rothenberg, specialistul in tenis al prestigiosului cotidian New York Times, sustine ca romanca si-a dat singura un „autogol” la Turneul Campioanelor: „Halep a avut sansa sa o elimine pe Serena din competitie, daca ar fi pierdut setul al doilea al meciului cu Ana Ivanovici. N-a facut asta si a platit in finala acea mare greseala. Evident, ea a procedat corect jucand la capacitate maxima impotriva Anei, dar astfel si-a spulberat singura sansele la castigarea trofeului”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
147 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger