AcasăSPORTSerena a revenit lider mondial. Simona nu schimba locul in clasament

Serena a revenit lider mondial. Simona nu schimba locul in clasament

N-a stat mai mult de patru luni departe de prima treapta a podiumului. Serena Williams a redevenit, de luni incepand, prima jucatoare a lumii.

Dupa ce s-a impus in primul Grand Slam al anului, castigand recent incheiatul turneu de la Melbourne, americanca in varsta de 35 de ani a acumulat 7.780 de puncte, suficiente cat sa o depaseasca pe nemtoaica Angelique Kerber si sa ocupe din nou statutul de lider al ierarhiei WTA. Dupa Kerber, care are are un total de 7.115 puncte, se afla jucatoarea ceha Karolina Pliskova, cu 5.270 de puncte, urmata de romanca Halep.

Simona se mentine, asadar, pe locul 4 mondial, cu un total de 5.073 de puncte. Si se pregateste sa evolueze la turneul de la St. Petersburg, unde porneste din postrura de favorita.

sursa foto: Facebook

author avatar
Cristina Stefan
93 afisari

1 COMENTARIU

  1. Sa facem o simpla analiza.Sora serenei nu s-a mai dopat de multi ani si nu a mai facut mare branza in tenis,pana anul asta cand a vrut sa castige,la final de cariera, un mare premiu.Nu a putut pentru ca serena este mult mai dopata de multi ani,se vede de la mare distanta,avand voie sa faca acest lucru,pe diverse motive serioase nu asa ocazionale.Deci daca te dopezi continuu nu este o problema,aceasta apare cand nu esti cetatean al unei anumite tari si te dopezi o data,nu permanent.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger