AcasăSPORTSerena a dat morcovul tanar pe un cocos batran

Serena a dat morcovul tanar pe un cocos batran

Serena si Patrick, plimbandu-se pe strazile din Milano

Americanca Serena Williams (31 de ani), campioana de la Wimbledon si US Open din acest an, a renuntat la relatia cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov (21 de ani) in favoarea unui amor cu antrenorul francez Patrick Mouratoglou (42 de ani).

Serena si Patrick, plimbandu-se pe strazile din Milano

Cei doi indragostiti au fost surprinsi in ipostaze intime pe strazile orasului Milano, unde Serena si Patrick s-au deplasat pentru o sedinta de shopping. Francezul, extrem de galant, ii cara pungile cu cumparaturi americancei si o atinge gentil pe aceasta.

Americanca a rezistat un an langa bulgarul Dimitrov

Conform Daily Mail, cei doi ar fi impreuna de aproximativ doua luni, cuplandu-se in timpul Jocurilor Olimpice de la Londra. Serena a avut o relatie de aproape un an cu tenismanul bulgar Grigor Dimitrov, cu care a si petrecut revelionul impreuna, insa se pare ca diferenta de varsta dintre cei doi (Dimitrov este cu 10 ani mai tanar) a contat decisiv si a facut-o pe americanca sa-i dea papucii bulgarului. Interesant este ca atat Serena Williams, cat si Dimitrov se antreneaza la academia lui Patrick Mouratoglou de la Paris. Serena Williams, una dintre cele mai galonate jucatoare de tenis din istorie, a mai fost cuplata, de-a lungul timpului, cu rapper-ul Common, actorul Jackie Long si regizorul Brett Ratner.

author avatar
Cristi Ionita
772 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger