AcasăSPORTSepsi se distreaza la Viena cu Miss Romania 2010

Sepsi se distreaza la Viena cu Miss Romania 2010

Laszlo o apara pe Sandra de pericolele vietii

Fundasul banatenilor si-a petrecut ultimele zile in Austria, in compania frumoasei Sandra Bachici. Marian Iancu i-a achitat, ieri, 37.000 de euro, reprezentand restantele salariale.

Sandra Bichici in 2010, cand a castigat titulul de Miss Romania

Membrii Comisiei pentru Solutionarea Litigiilor din cadrul LPF l-au asteptat in zadar, marti dupa-amiaza, la audieri, pe fotbalistul Laszlo Sepsi. In locul acestuia, care a reclamat Poli Timisoara pentru neplata salariului, au venit avocatii casei „Chiuariu&Asociatii”, care-l reprezinta pe jucator. La intrebarea „unde este Sepsi?”, acestia au raspuns: „In Austria, la Viena, se distreaza!”.

Like, pentru Laszlo si bruneta lui

Laszlo o apara pe Sandra de pericolele vietii

Parca pentru a confirma spusele avocatilor, Laszlo Sepsi a postat pe pagina personala de Facebook imagini cu el si Sandra Bachici, o frumoasa bruneta care anul trecut a fost desemnata Miss Romania. Cei doi au petrecut cateva zile de vis in capitala Austriei, relaxandu-se dupa un retur epuizant pentru jucator.

Sandra e „tunata” sau nu?

Cei doi indragostiti sunt impreuna de sase luni

Controversele in jurul Sandrei Bachici nu au intarziat sa apara imediat dupa ce tanara banateanca, in varsta de 18 ani, a cucerit titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania. S-a spus despre ea ca nu este „naturala”, sanii si nasul fiind „remodelati” prin operatii estetice. Catalin Botezatu, prieten apropiat si designer pentru care Sandra a defilat la numeroase prezentari de moda, i-a luat, insa, apararea, afirmand ca personal garanteaza pentru „naturaletea” iubitei lui Sepsi.

Sepsi, fotbalistul problema

Inainte de a o cunoaste pe Sandra, Laszlo Sepsi a fost implicat intr-o relatie tumultoasa cu Adriana Ivan, cunoscut avocat timisorean. Ramane de notorietate scandalul provocat de Rami Iskandarani, fiul controversatului afacerist Zaher Iskandarani, la aflarea vestii ca fotbalistul Sepsi „atenteaza” la frumusetea Adrianei.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.773 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger