AcasăSPORTSepsi a semnat cu Vaslui. Parteneriat cu FC Porto

Sepsi a semnat cu Vaslui. Parteneriat cu FC Porto

Sepsi, in 2008, alaturi de marele Eusebio, dupa semnarea contractului cu Benfica Lisabona

Laszlo Sepsi este cel de-al treilea transfer al verii reusit de trupa miliardarului Adrian Porumboiu, dupa Adi Popa (Concordia Chiajna) si Fernando Varela (Feirense).

Sepsi, in 2008, alaturi de marele Eusebio, dupa semnarea contractului cu Benfica Lisabona

Finantatorul gruparii FC Vaslui ii va plati lui Laszlo Sepsi un salariu lunar de 25.000 de euro, fundasul de banda stanga primind si 100.000 de euro la semnatura, bonus pentru ca a venit din postura de jucator liber de contract. „Este al nostru, a venit la Vaslui desi il mai dorea si Steaua”, a declarat, ieri, vizibil multumit, Adrian Porumboiu. Sepsi este cel de-al treilea transfer realizat de moldoveni in aceasta vara, dupa Adi Popa, ex-mijlocas la Concordia Chiajna, si Fernando Varela, titular la gruparea portugheza Feirense.

In alta ordine de idei, directorul sportiv al Vasluiului, Daniel Stanciu, se afla in Portugalia, acolo unde incearca sa puna bazele unei colaborari cu FC Porto, campioana en-titre. Pe modelul „aliantei” dintre CFR Cluj si Benfica Lisabona, moldovenii spera sa beneficieze de avantajele unor transferuri de pe urma acestei „prietenii”. Nu-i exclus ca FC Porto sa vina in Romania pentru un meci amical cu FC Vaslui, chiar inainte de reluarea sezonului, cand „galben-verzii” isi vor prezenta lotul de jucatori.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
301 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger