AcasăSPORTSepp Blatter: „A fost o Cupa Mondiala de nota 9,25”

Sepp Blatter: „A fost o Cupa Mondiala de nota 9,25”

Blatter, multumit de organizatorii brazilieni

Organizarea turneului final al Campionatului Mondial de fotbal in Brazilia s-a dovedit a fi, in cele din urma, o alegere inspirata, sustine presedintele FIFA.

Blatter, multumit de organizatorii brazilieni

Elvetianul Sepp Blatter a declarat ca editia din acest an a fost o competitie de nota 9,25. „Am calculat folosind toate computerele si Facebook-ul, iar dintr-un total de 10, noua ne-a dat un rezultat de 9,25”, a raspuns in gluma Blatter, care a tinut sa sublinieze ca, „fata de Africa de Sud 2010, editia din Brazilia a fost mai buna”. Totodata, liderul FIFA este de parere ca pedeapsa dictata impotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, cel care l-a muscat de umar pe fundasul italian Giorgio Chiellini, este una exagerata: „Ca fotbalist, o asemenea pedeapsa doare. Dar, ca presedinte al FIFA, trebuie sa accept deciziile luate de comisiile noastre independente. Sper ca jucatorul se va intoarce la fotbal, pentru ca i-am vazut capacitatea tehnica si tactica. Sper sa revina, pentru ca se afla la unul dintre cele mai mari cluburi din lume„.
Fluierat pe mai multe stadioane din Brazilia – „Daca faci parte din aceasta afacere, trebuie sa suporti si asta” -, Blatter s-a aratat deranjat de un cu totul aspect si anume o remarca a unei jurnaliste, care i-a spus verde-n fata ca ca FIFA este o institutie corupta. „Asculta, cucoana, cand vorbesti despre coruptie, trebuie sa prezinti probe!”, s-a rastit elvetianul de 78 de ani la temerara ziarista.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger