AcasăSPORTSENZATIONAL! Victoria Azarenka, locul 2 mondial, s-a retras de la Wimbledon

SENZATIONAL! Victoria Azarenka, locul 2 mondial, s-a retras de la Wimbledon

Dupa ce Rafael Nadal a parasit turneul de la Wimbledon inca din primul tur, un alt nume mare al tenisului mondial paraseste prematur competitia londoneza.

Victoria Azarenka, locul 2 mondial, ar fi trebuit sa joace miercuri impotriva italiencei Flavia Pennetta, insa jucatoarea din Belarus a decis sa se retraga din cauza unor probleme medicale.

Azarenka a suferit o cazatura teribila in meciul din primul tur, disputat impotriva portughezei Maria Joao Koehler. Victoria a alunecat pe iarba si si-a sucit genunchiul, insa, in ciuda cazaturii, a reusit sa castige meciul, cu 6-1, 6-2.

Accidentarea s-a dovedit una serioasa si Victoria Azarenka este obligata sa se retraga inca din turul II al turneului de la Wimbledon. Accidentarea o costa puncte serioase in ierarhia WTA daca ne gandim ca jucatoarea din Belarus a ajuns anul trecut, la Wimbledon, pana in semifinale.

Interesant este ca miercuri s-a retras din competitie, tot din turul al doilea, si belgianul Steve Darcis, cel care, in runda inaugurala, reusise sa-l elimine pe spaniolul Rafael Nadal.

author avatar
Cristi Ionita
245 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger